1. Címlap
  2.  » 
  3. Megjelenések
  4.  » A digitális innováció, az ENGIE átalakulásának motorja
2020 aug 18
A digitális innováció, az ENGIE átalakulásának motorja
A digitális technológia mindenhol felbukkan - mindennapi életünk és a gazdaság része. A társadalom minden vonatkozására egyre több technológia van hatással. Mi is ez a technológia? Milyen kihívásokkal és korlátozásokkal jár?

Számos gazdasági, társadalmi és környezeti kihívás áll az energiaátmenet középpontjában. E kihívások kezelésében a digitális innovációk kulcsfontosságú eszközként szolgálnak és hozzájárulnak egy olyan rendszer átalakításához, amelynek napjai meg vannak számlálva.

Az ENGIE az energiaipar vezető szereplőjeként határozottan elkötelezett a harmonikus fejlődés politikája iránt. A kutatási és innovációs kapacitásait e kihívások kezelése érdekében használja, és egyre hatékonyabb és környezetbarátabb szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

Az innovációs kezdeményezések, amelyekben az ENGIE ma részt vesz, a következő területekre terjednek ki:

  • Fenntartható mobilitás
  • Decentralizált energia
  • Összekapcsolt épület megoldások
  • Regionális irányítás
  • A hidrogén fejlesztése
  • Energiatárolási megoldások

 

 A digitális forradalom az eszközök felhasználásának forradalmán túl jelentős változást hozott a vállalat működési módszereiben és a technológiával való kapcsolatában is. A mesterséges intelligenciától egészen a digitális túlterheltségig, figyelemmel az Internet of Things (más néven IoT) rendszerre is, tudjon meg többet az ENGIE megoldásairól, amelyeket a harmonikusabb haladás érdekében hoztak létre, biztosítva, hogy a digitális innováció a fenntartható fejlődéssel és az energiahatékonysággal együtt járjon.

MEGJELENÉSEK

1

Az EQUANS bemutatkozása

Az EQUANS egy új márkanév alatt egyesíti az ENGIE szolgáltatás vezérelt tevékenységeit.

Sajtóközlemény

Az ENGIE Csoport Igazgatótanácsa bejelentette Catherine MacGregor kinevezését az ENGIE vezérigazgatójává, 2021. január 1-jétől.

HÍREK

1

Geotermikus energiahasznosítás izlandi módra

Izland a vulkánok, gejzírek, fjordok, vízesések, jégtakarók által uralt szigetország. Területének nagysága meghaladja Magyarországét, azonban lakosainak száma közel ötöde Budapestnek. Az ország energiaszükségletének 90%-át a geotermikus energia elégíti ki.

Fenntartható utazás

A turisztikai szezon közeledtével érdemes elgondolkodni azon, hogy miként szervezzük nyaralásunkat aszerint, hogy minél környezetkímélőbb legyen a bolygó számára.

Passzold vissza, Tesó!

Ha megszabadulna a használaton kívüli nyomógombos és okostelefonjától, GPS készülékétől, tablettől vagy ezen eszközök tartozékaitól, akkor megteheti a 2022. március 22. – június 15. között zajló Passzold vissza, Tesó! kampány során.

KAPCSOLAT

1

ENGIE Magyarország Kft.

Székhely: 1191 Budapest, Üllői út 206.
Tel.: +36 1 460 1030
Fax: +36 1 460 1050
officebudapest.hu@equans.com

Kirendeltség: 9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Tel.: +36 96 335 816, +36 96 526 805
Fax: +36 96 528 654