1. Címlap
  2.  » 
  3. Megjelenések
  4.  » Az EQUANS bemutatkozása
2021 júl 19
Az EQUANS bemutatkozása
Az EQUANS egy új márkanév alatt egyesíti az ENGIE szolgáltatás vezérelt tevékenységeit.

Az iparágak, a városok és a vállalkozások soha nem látott, folyamatosan megújuló kihívásokkal néznek szembe. Az energia, a digitális és az ipari átalakulás jelentősen megváltoztatja az energia felhasználásának és optimalizálásának módját, azt, ahogyan az emberek közlekednek, dolgoznak és élnek.

Az épületek egyre hatékonyabbá és intelligensebbé válnak, a közlekedés környezetbarátabb és összekapcsoltabb lesz, az ipari termelés pedig  javuló és egyre szabályozottabb tendenciát mutat.

Az EQUANS 74 000 alkalmazottjával és 200 éves tapasztalatával ágazatában piacvezető. 12 milliárd euró bevétellel az EQUANS 17 országban van jelen – főleg Európában, de Észak-Amerikában, Latin-Amerikában és Ausztráliában is jelentős érdekeltségekkel rendelkezik.

Magyarországon az ENGIE épületgépészettel, létesítménygazdálkodással, energiahatékonysággal, távhővel és villamos hálózati szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenysége immár az EQUANS része.

Az EQUANS az ENGIE Csoport önálló vállalati egysége – saját elkötelezett vezetői csoporttal és működési struktúrával rendelkezik a növekedés felgyorsítása és a szolgáltatások színvonalának további növelése érdekében.

Az EQUANS támogatást nyújt ügyfelei számára azáltal, hogy szakértelmét mozgósítja alacsony szén-dioxid-kibocsátású energiamegoldások biztosítására, továbbá csúcstechnikai és FM-szolgáltatásokat, valamint energetikai átmenetet célzó szolgáltatásokat kínál Magyarországon az otthonoktól a városokig, az irodáktól az ipari szektorig.

Az EQUANS az átalakulást segíti elő mind ma, mind a jövőben.

#empoweringtransitions

Az EQUANS globális szervezetéről itt olvashat bővebben.

A hivatalos sajtóközleményt itt olvashatja el.

MEGJELENÉSEK

1

Sajtóközlemény

Az ENGIE Csoport Igazgatótanácsa bejelentette Catherine MacGregor kinevezését az ENGIE vezérigazgatójává, 2021. január 1-jétől.

A digitális innováció, az ENGIE átalakulásának motorja

A digitális technológia mindenhol felbukkan – mindennapi életünk és a gazdaság része. A társadalom minden vonatkozására egyre több technológia van hatással. Mi is ez a technológia? Milyen kihívásokkal és korlátozásokkal jár?

HÍREK

1

Geotermikus energiahasznosítás izlandi módra

Izland a vulkánok, gejzírek, fjordok, vízesések, jégtakarók által uralt szigetország. Területének nagysága meghaladja Magyarországét, azonban lakosainak száma közel ötöde Budapestnek. Az ország energiaszükségletének 90%-át a geotermikus energia elégíti ki.

Fenntartható utazás

A turisztikai szezon közeledtével érdemes elgondolkodni azon, hogy miként szervezzük nyaralásunkat aszerint, hogy minél környezetkímélőbb legyen a bolygó számára.

Passzold vissza, Tesó!

Ha megszabadulna a használaton kívüli nyomógombos és okostelefonjától, GPS készülékétől, tablettől vagy ezen eszközök tartozékaitól, akkor megteheti a 2022. március 22. – június 15. között zajló Passzold vissza, Tesó! kampány során.

KAPCSOLAT

1

ENGIE Magyarország Kft.

Székhely: 1191 Budapest, Üllői út 206.
Tel.: +36 1 460 1030
Fax: +36 1 460 1050
officebudapest.hu@equans.com

Kirendeltség: 9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Tel.: +36 96 335 816, +36 96 526 805
Fax: +36 96 528 654