1. Címlap
 2.  » 
 3. Engie Magyarország
 4.  » 
 5. Hírek
 6.  » Töltsd le az applikációt, és mentsd meg a világot küldetésekkel!
2021.05.31.
Töltsd le az applikációt, és mentsd meg a világot küldetésekkel!
Vedd fel a kesztyűt a környezetszennyezés ellen, és csináld végig a játékos küldetéseket értékes nyereményekért! Ráadásul nem csak a küldetéseket díjazzák, hanem azt is, ha minél több barátodat meghívod!
Dieg007

Az APP-ot letöltő, és a néhány perc alatt megoldható kihívásokat teljesítő fiatalokra ugyanúgy milliós nyeremények várnak, mint az iskolákra, vagy azokra, akinek az ajánlásával a legtöbb új tag csatlakozik az APP-hoz!

A Virtuális Erőmű Program (VEP) szakemberei a pandémia alatt több más innovációval együtt előkészítettek egy olyan digitális keretrendszert (V-GO), amely web-es és APPlikációs megoldással épít fenntartható közösségeket.

A V-GO applikáció a most április 19-én indult Fenntarthatósági Témahéten (FTH) debütált az iskolások körében és célja, hogy 1 év alatt 1 millió 25 év alatti fiatalt és több millió teljes lakossági partner töltse le és használja aktívan.

A V-GO applikáció használata

 1. Letöltés

Az applikáció letölthető IOS és Android rendszerű telefonokra is a következő linkeken:

IOS Applikáció

Android Applikáció

 1. Regisztráció

Az applikációba történő regisztráció nagyon egyszerű, ugyanis ezt kétféleképpen tudjuk megtenni:

  1. Létrehozunk egy teljesen új profilt e-mail címünk és egy jelszó megadásával
  2. A már meglévő Google vagy Facebook fiókunkon keresztül regisztrálunk.

Fontos, hogy amennyiben 16 év alatti diák regisztrál, úgy szükség van a szülő hozzájárulásához, amit egy nyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével tudnak igazolni!

A diákok a regisztráció során megadott e-mail címre automatikusan megkapják a szülői hozzájáruló nyilatkozatot. A szülő által kitöltött és aláírt dokumentumot a v-go@mi6.hu e-mail címre kell visszaküldeni. A 16 éven aluli diákok a szülői nyilatkozat megérkezéséig is részt vehetnek a küldetésekben, azonban a küldetésekben elért eredményük csak akkor lesz értékelve és díjazva, ha visszaérkezik a szülői nyilatkozat. Amennyiben ez nem történik meg a 16 év alatti diákok esetében, úgy a regisztrációjuk és összes tevékenységük törölve lesz a rendszerből!

 1. Az applikáció használata

A regisztrációt és a bejelentkezést követően a képernyőn megjelennek a küldetések, amiket a diákoknak teljesíteniük kell. A küldetések közül ki lehet választani, hogy melyiket szeretnénk elsőként megoldani.

A küldetések a következőek:

   • Fenntartható közösségek, a VEP
   • Klímabajnok
   • Vízőrzők

A Mi6 ügynökség vészhívása megérkezett: veszélyben a bolygó!

Dieg007 az ügynök egér újra meg kell, hogy mentse az egész teremtett világot – ezzel a jövő generációkat.
Harca során: a fiatalok segítségével megkeresi az anyag- és energia-megtakarításokat – ezzel megelőzve a hulladékok képződését és az energia-pazarlást.

Dieg007

Minden küldetéshez tartozik egy 1-1,5 perces videó, aminek a megnézését követően a diákok tesztelhetik tudásukat különböző kérdéseken keresztül. Ez remek lehetőség, hogy a tanulók felmérjék ismereteiket, készségeiket és jártasságukat egy-egy témában.

 1. Megosztás

Diego007 sikere csak eltökélt támogatónők és elszánt ügynökök segítségével lehetséges – hiszen barátok és segítség nélkül minden hős elbukna. Ezért erős fenntarthatósági közösség – a Mi6 fenntarthatósági ügynöki hálózat szervezését is támogatja az APP.

Elérhetőségek

A V-GO applikáció támogatója

e.onTakarékbank

HÍREK

1

Geotermikus energiahasznosítás izlandi módra

Izland a vulkánok, gejzírek, fjordok, vízesések, jégtakarók által uralt szigetország. Területének nagysága meghaladja Magyarországét, azonban lakosainak száma közel ötöde Budapestnek. Az ország energiaszükségletének 90%-át a geotermikus energia elégíti ki.

Fenntartható utazás

A turisztikai szezon közeledtével érdemes elgondolkodni azon, hogy miként szervezzük nyaralásunkat aszerint, hogy minél környezetkímélőbb legyen a bolygó számára.

Passzold vissza, Tesó!

Ha megszabadulna a használaton kívüli nyomógombos és okostelefonjától, GPS készülékétől, tablettől vagy ezen eszközök tartozékaitól, akkor megteheti a 2022. március 22. – június 15. között zajló Passzold vissza, Tesó! kampány során.

VÉLEMÉNYEK

1

KAPCSOLAT

1

ENGIE Magyarország Kft.

Székhely: 1191 Budapest, Üllői út 206.
Tel.: +36 1 460 1030
Fax: +36 1 460 1050
officebudapest.hu@equans.com

Kirendeltség: 9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Tel.: +36 96 335 816, +36 96 526 805
Fax: +36 96 528 654