1. Címlap
  2.  » 
  3. Rólunk
  4.  » Alaptevékenység

Alaptevékenység

Az ENGIE egy globális energia és szolgáltatói csoport, amely az alábbi három kulcsfontosságú üzletágban tevékenykedik: alacsony szén-dioxid-kibocsátású villamosenergia-termelés (különös tekintettel a földgázra és a megújuló energiaforrásokra), energiainfrastruktúrák és fogyasztói megoldások.

Az ügyfelekkel a hatékonyabb energiafelhasználásban és a CO2-kibocsátás-csökkentésében működik együtt.

Annak érdekében, hogy hozzájáruljon a zökkenőmentes közös fejlődéshez, az ENGIE olyan globális kihívásokkal foglalkozik, mint a globális felmelegedés elleni küzdelem, az energiaellátáshoz való általános hozzáférés biztosítása és a mobilitási megoldások nyújtása, valamint a lakossági, üzleti, illetve közületi ügyfelei számára energiatermelési megoldásokat és szolgáltatásokat kínál, ahol az egyéni érdekeket kollektív előnyökkel ötvözi.

Az integrált, nagy teljesítményű, fenntartható termékek és szolgáltatások a digitális technológiákon alapszanak és alacsony szén-dioxid-kibocsátásúak. Ezek a termékek és szolgáltatások túlmutatnak az energiaellátáson, annak érdekében, hogy megkönnyítsék az új felhasználási módok fejlesztését, valamint támogassák az életmód és a munka új formáit.

A Csoport erős jelenléttel bír az energiaértéklánc minden szintjén, az alacsony szén-dioxid-kibocsátású energia előállításától a villamosenergia-termelési megoldások biztosításán keresztül az összes ügyfél számára történő szolgáltatásnyújtásig.

Áram

Az ENGIE villamosenergia-ellátási láncában az alacsony szén-dioxid-kibocsátású villamos energia és a megújuló energiaforrásokból előállított villamos energia, például a vízerőművek, a biomassza, a szélenergia és a napenergia segítségével előállított energia szerepel. Ezt egészíti ki a villamos energia kereskedelme és értékesítése.

Gáz

A Csoport hagyományos szakterülete, az ENGIE gázüzletága a tradicionális, földgázhoz kapcsolódó tevékenységeket foglalja magában: szállítás, tárolás, forgalmazás és kereskedelem. A Csoport hasznosítja a gáz szállításának és tárolásának innovációjára vonatkozó szakértelmét, valamint a biogáz és az Energiából-Gáz megoldások területén történt fejlesztéseit.

Energiaszolgáltatások

Az ENGIE az energiaszolgáltatások széles választékát kínálja, amely az innovatív digitális technológiát ötvözi az energiafelhasználás új módozataival, hogy egyre versenyképesebb választ adjunk az ügyfeleink igényeire. Az ENGIE több mint 30 országban van jelen az energiahatékonyság piacán, többféle technológia felhasználásával tervezi és valósítja meg az energiaszolgáltatásokat.

KAPCSOLAT

1

ENGIE Magyarország Kft.

Székhely: 1191 Budapest, Üllői út 206.
Tel.: +36 1 460 1030
Fax: +36 1 460 1050
officebudapest.hu@equans.com

Kirendeltség: 9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Tel.: +36 96 335 816, +36 96 526 805
Fax: +36 96 528 654