1. Címlap
  2.  » 
  3. Rólunk
  4.  » Menedzsment

ENGIE Magyarország Kft. menedzsmentje 

ENGIE Magyarország Kft. ügyvezetője

Fésűs Attila

2005-ben csatlakozott az ENGIE Csoporthoz, erőmű projektekért, üzletfejlesztésért és szabályozásért volt felelős. 2013-tól részt vesz a magyar üzleti egységek értékesítési tranzakciójában. 2018-tól a Fabricom Electrical-PVV Kft. ügyvezetője, munkája során a vállalat fejlesztését és korszerűsítését, valamint a tevékenységek diverzifikálását végzi. 2021.03.23-tól az ENGIE Magyarország Kft. ügyvezetője. Különös hangsúlyt fektet az üzleti egységek szervezettségének és hatékonyságának javítására, valamint az üzleti folyamatok racionalizálására.

KAPCSOLAT

1

ENGIE Magyarország Kft.

Székhely: 1191 Budapest, Üllői út 206.
Tel.: +36 1 460 1030
Fax: +36 1 460 1050
officebudapest.hu@equans.com

Kirendeltség: 9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Tel.: +36 96 335 816, +36 96 526 805
Fax: +36 96 528 654

Gazdasági osztályvezető

Kun Dávid

Az ENGIE Magyarország Kft. CFO-ja. Budapesten született és tanult okleveles közgazdász. Sokéves tapasztalattal rendelkezik nemzetközi cégek pénzügyi, számviteli, illetve kontrolling területén. Részt vett vezetői információs rendszerek (ERP) kidolgozásában, bevezetésében, illetve működtetésében. 2012 óta dolgozik az ENGIE csoportnak, korábban a YORK – Johnson Controls magyarországi leányvállalatánál volt gazdasági vezető.

HR Business Partner

Szekrény Judit 

2016-ban csatlakozott az ENGIE cégcsoport magyarországi cégeihez, mint HR Business Partner. Több mint 20 éves HR szakmai tapasztalata van, amelyet multinacionális cégeknél szerzett. A magyarországi ENGIE tagvállalatok stratégiai HR menedzsmentjéért felel. A Pécsi Tudományegyetemen végzett közgazdászként, tanulmányai alatt egy évet töltött az Egyesült Államokban.

Fabricom Electrical-PVV Villanyszerelőipari Kft. üzletágvezetője

Simon László 

A Fabricom Electrical-PVV Kft.  Infrastruktúra divízió vezetője, erősáramú villamos üzemmérnök. 1984 óta dolgozik a vállalatnál különböző beosztásokban. Nagy tapasztalattal rendelkezik erősáramú energetikai rendszerek építésében.

Kivitelezés üzletágvezető

László Károly

Gyermekkora óta kivitelezéseken szocializálódott, édesapja vállalkozó volt. Egyetemi évei alatt építésvezetőként, majd onnan kikerülve projektmenedzserként helyezkedett el. Bár végigjárta a szamárlétrát, mai napig rendszeresen látogatója a projekteknek. 2015 óta a kivitelezési osztály vezetője. Tudását szakmai fórumokon, vezetőképzéseken csiszolja. Szabadidejében férfierő kutatóként, ketrecharcosként és íróként áll helyt, három gyermeke nevelése mellett.

Létesítmény-üzemeltetési üzletágvezető

Csongor Gábor

Több évtizedes felsővezetői és mérnöki gyakorlattal és létesítményüzemeltetés minden területének alapos ismeretével rendelkezik. Az évek során az 1 millió négyzetmétert meghaladó üzemeltetési gyakorlatra tett szert, hazai és külföldi tulajdonosi struktúra mentén. Épületgépész felsőfokú végzettsége mellett műszaki ellenőri, felelős műszaki vezetői bejegyzett kamarai jogosultsággal rendelkezik.

Energetikai üzemeltetés üzletágvezető

Pentz Imre

2014-ben csatlakozott az ENGIE Csoporthoz, az energetikai üzemeltetéshez kapcsolódó szervizhálózat-kiépítés megvalósítása érdekében. 30 évet is meghaladó energetikai üzemeltetési tapasztalattal rendelkezik, több energetikai kivitelezés lebonyolításában is részt vett az évek során és a távhőszolgáltatás több területén is tapasztalatot szervezett.

 

Üzletfejlesztési vezető

Oláh Péter

Gépészmérnöki, energia auditori képesítését hazai-, Business Administrator és Project Management Professional képesítéseit USA-ban jegyzett intézeteknél szerezte. 2013-ban csatlakozott az ENGIE Magyarországhoz. Előtte a SIEMENS Zrt.-nél foglalkozott vállalkozási projektek értékesítésével. Irányítástechnikai, energetikai projektek fejlesztéséért, nemzetközi üzemeltetési programok hazai tranzíciójáért, és általános kereskedelmi tevékenységekért felel.

 

Stratégiai projekt igazgató

Prugberger János

Sokéves tapasztalattal rendelkezik hazai és nemzetközi épületgépészeti kivitelezés, energiaszolgáltatás, távhőszolgáltatás, épületgépészeti rendszerek karbantartása, üzemeltetése, finanszírozással kombinált energia-megtakarítási- és megújuló energialapú ESCO szolgáltatás területeken. 1999 óta tagja az ENGIE csoportnak, korábban projektvezetői, ügyvezetői, cégvezetői, értékesítési, és üzletfejlesztési vezetői pozíciókat töltött be. Okleveles gépészmérnöki és szakközgazdász végzettséggel rendelkezik.