1. Címlap
  2.  » 
  3. Rólunk
  4.  » Miért csatlakozzon hozzánk?

Miért csatlakozzon hozzánk?

Az ENGIE-n belül és a vállalat környezetében gyarapodik az a közösség, amelyet a teljesítmény és a fenntarthatóság összekapcsolására irányuló megoldások tervezése és bevezetése, valamint a harmonikusabb fejlődéshez történő hozzájárulás iránti vágy hajt. Ők a Kreatív Építők, akik erőteljes kollektív cselekvéssel akarnak mindenkit arra ösztönözni, hogy vegyen részt a változásokban.

Csatlakozzon hozzánk, ha

  • szeretné megálmodni megvalósítani a holnap energiavilágát
  • ha szeretne a világ minden táján élő munkatársakat
  • olyan környezetben szeretne dolgozni, ahol a fejlődés és növekedés a sokszínűségen alapul
  • ha lehetőséget szeretne, hogy minden nap fejlessze képességeit
  • olyan munkáltatót szeretne, akinek a munkatársak egyéni motivációja létfontosságú

Az ENGIE már most tudni akarja, mivel fog foglalkozni 20 év múlva.

Az ENGIE úgy véli, hogy az élet nem csak munkából áll.

Ön az az energia, amire a világnak szüksége van

Csatlakozzon az ENGIE-hez, a világ energiaszektorának vezető szereplőjéhez

Az ENGIE szerint az Ön személyisége önéletrajzának legfontosabb eleme, a találékonysága a legnagyobb előnye, és a kezdeményezőkészsége a legjobb ok arra, hogy higgyünk Önben. Adjon értelmet az elkötelezettségének, segítsen megújuló, hatékonyabb és mindenki számára hozzáférhetőbb energiát fejleszteni, és részt venni az energia világának átalakításában. 

Egy vállalat, amely nyitott a külső közösségek felé

Az ENGIE-nél dolgozni azt jelenti, hogy Ön szoros kapcsolatban áll a vállalat számára fontos idősíkokkal, helyszínekkel és az ügyfelekkel. Ez szemléletváltást, interdiszciplináris partnerséget jelent számos külső közösséggel, mint például a Junior Enterprises of France (18000 diák minden iskolából), a HR LAB (150 start-up vállalkozás a toborzás és HR / menedzsment területén), Enactus (Szociális Vállalkozói Program), SocialBuilder (női vállalkozók által létrehozott digitális start-up cégek), és számos egyéb iskola. Az ENGIE-nél együtt építjük a jövőt.

Kollektív intelligencia


A világon mindenhol dolgoznak kollégái

Szeretne másokkal együttműködni, szeretné, hogy meghallgassák az emberek, és hogy javaslatokat tehessen? Az ENGIE-nél minden készség felhasználható a Csoport projektjei keretében.

Képzelje el a jövőt velünk

Már több, mint 900 ember tartozik a Fiatal Szakemberek Hálózatához (Young Professional Network -YPN). Ha hozzájuk hasonlóan érdeklődik az újítások és az újdonságok iránt, csatlakozzon a fiatal ENGIE munkatársak által létrehozott kiterjedt nemzetközi hálózathoz, amely most összegyűjti az energiákat a világ minden tájáról, és az összes ENGIE szakma metszéspontján helyezkedik el. Itt szabadon valósíthatja meg ötleteit, és segíthet gazdagítani közös kultúránkat.

Az Ön személyisége előny

A haladás és az innováció alapja a sokszínűség

Büszke személyiségére, tapasztalataira, kultúrájára és egyediségére? Az ENGIE támogatja a nemek közötti egyenlőséget, az etnikai sokféleséget és az esélyegyenlőséget, mivel az egyes alkalmazottak képességeinek kiemelése biztosítja, hogy mindannyian sikeresek legyünk.

Hendikep Hálózat

Az ENGIE soha nem fogja a különbséget hátránynak tekinteni. A Hendikep Hálózata számos kollektív kezdeményezést támogat, beleértve a fogyatékkal élők felvételére vonatkozó politikát, a munkavállalók tudatosságának növelését fogyatékkal élőkkel kapcsolatban és a fogyatékkal élők számára kialakított munkahelyeket. 2015-ben a Csoport 2600 fogyatékkal élő személyt foglalkoztatott.

Használja nálunk a kreativitását!

Kezdeményezne? Előre, bátran! A bátorság elengedhetetlen a találékonysághoz, a kíváncsiság pedig nem hiba. Éppen ellenkezőleg, ezek azok az erők, amelyek feltalálják a holnap világát, és lehetővé teszik, hogy víziókkal rendelkezzen és vezető szerephez jusson.

Innovációs díjak
Ha egy reggel eredeti ötlettel ébred, küldje el nekünk azonnal az Innovációs díjak program keretében, ami minden évben jutalmazza a legérdekesebb projekteket, valamint az előadó tehetségét és szakértelmét. Függetlenül attól, hogy forradalmian új módszert talált-e az energiatárolás optimalizálására, vagy egy zseniális alkalmazást tervezett az energiamegtakarításra, kár lenne, ha nem osztaná meg a lehető legtöbb emberrel!

Mindig tekintsen távolabbra!

Mindig adódik lehetőség készségeinek fejlesztésére

Készségek fejlesztése napi szinten? Nagyobb szakértelem megszerzése? Magasabb fokú autonómia és jobb vezetői képességek? Az ENGIE biztosítja az eszközöket a célok eléréséhez és a továbbképzés folytatásához. Gyakornoki programok, oktatóanyagok, képzés, e-learning stb. Az ENGIE-nél az önfejlesztés azonos az önmegvalósítással.

Garantált mobilitás
Szerezzen nemzetközi tapasztalatokat, fedezzen fel új tevékenységi területet, amelyben felhasználhatja a készségeit. A Csoport ambiciózus földrajzi és szakmai mobilitási politikával rendelkezik és kifejezetten arra ösztönzi alkalmazottait, hogy éljenek az abban rejlő lehetőségekkel. Kiváló módja ez a karrier fejlesztésének!

Ön a jövő világának szereplője

Az ENGIE már most tudni akarja, mivel fog foglalkozni 20 év múlva

A jövőre gondol? Állítson fel kihívásokat saját magának, vegyen részt nagyobb projektekben, haladjon tovább… Energiatakarékosság, intelligens városok és épületek, intelligens energia és környezet – a Csoport előre látja a változásokat az energiaágazatban, fenntartva vezető szerepét az energiaszektorban! Kezdje el a lehetőségek világának felfedezését ma, a holnap világának izgalmas feladataival és az együttműködés új módjaival. Együtt messzebbre jutunk!

A jövő munkahelyei

A világ mindig változott, de most egyre gyorsabban változik! Azok a szakmák, amelyek néhány évvel ezelőtt még ismeretlenek voltak, mint például az adattudós, az energiamenedzser immár szerves részét képezik az ENGIE know-how-nak. És újabb szakmák alakulnak ki, mivel a jövő szakmáinak ma még a fele sem létezik! Az ENGIE-nél együtt építjük a jövőt, és ha csatlakozik hozzánk, ma elkezdheti megteremteni azt a világot, amelyet elképzelt és amelyben részt kíván venni.

Továbbra is kiegyensúlyozott élete lesz

Az ENGIE hisz abban, hogy az élet nem csak munkából áll

A munkahelyi jólét, a szakmai és a személyes élet egyensúlya alkalmazottai számára… Az ENGIE úgy véli, hogy az életminőség az egyes alkalmazottak teljesítményében, valamint a vállalat és a társadalom teljesítményében egyaránt szerepet játszik. Napi odafigyelés, a „segítsd a segítőt” kezdeményezés, távmunka, a mindennapi élet könnyebbé tétele érdekében: egy kis időt magára fordítani, vagy éppen másokra – ezért érdemes élni! Az ENGIE egyre több szolidaritási és környezetvédelmi programot hoz létre világszerte, és elősegíti a munkavállalók részvételét és hozzájárulását.

Rassembleurs d’Énergies

A Rassembleurs d’Energies kezdeményezés mindenki számára elősegíti a fenntartható energiához való hozzáférést és az energiahiány csökkentését. Olyan területeken működik, ahol napenergiát hasznosítanak – Indiában, Mexikóban és Kelet-Afrikában, egészen olyan projektekig, mint az energiahatékony szociális lakások Európában.

 

 

KAPCSOLAT

1

ENGIE Magyarország Kft.

Székhely: 1191 Budapest, Üllői út 206.
Tel.: +36 1 460 1030
Fax: +36 1 460 1050
officebudapest.hu@equans.com

Kirendeltség: 9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Tel.: +36 96 335 816, +36 96 526 805
Fax: +36 96 528 654