1. Címlap
  2.  » 
  3. Rólunk
  4.  » Tulajdonosi struktúra

Tulajdonosi struktúra

Az ENGIE Magyarország Kft. 100%-os tulajdonosa az osztrák ENGIE Austria GmbH (korábban Cofely Holding GmbH).

Az ENGIE Austria GmbH Ausztriában főképp épületgépészeti kivitelezést, energia- és hűtési szolgáltatást kínál ügyfelei számára. 1.000 munkatárssal a legkorszerűbb berendezéseket és épületeket tervezik, építik és üzemeltetik, és ezeket hosszú távon ellátják energiával.

A vállalat innovatív megoldásaival, megbízható és személyre szabott tervezési és kivitelezési munkáival mára Ausztria elsőszámú energiahatékonysági szakértőjének számít.

Az ENGIE Austria GmbH, – melyhez Magyarország, Oroszország, Lengyelország és Románia is tartozik – az ENGIE Csoport tagja.

Az ENGIE a világ egyik vezető energetikai vállalata, mely 70 országban 220.000 embert foglalkoztat, és több ezer cég illetve több millió család tartozik elégedett ügyfelei közé. Európa elsőszámú szállítója nagyvárosoknak és üzleti felhasználóknak, és a cégé Európa elsőszámú földgáz szállító és elosztó hálózata. Ha több információt szeretne megtudni az ENGIE-ről, kattintson ide.

ENGIE Ausztria története

70 éves tapasztalat és a globális ENGIE hálózat különböző alapkompetenciákban megmutatkozó ereje teszi a vállalatot kompetens és megbízható partnerré.

KAPCSOLAT

ENGIE Magyarország Kft.

Székhely: 1191 Budapest, Üllői út 206.
Tel.: +36 1 460 1030
Fax: +36 1 460 1050
officebudapest.hu@engie.com

Postázási cím: 9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Tel.: +36 96 335 816, +36 96 526 805
Fax: +36 96 528 654
officegyor.hu@engie.com

 

ENGIE Ausztria menedzsmentje

ENGIE Ausztria és Magyarország vezérigazgatója
Jean-Marie HUBERT

Jean-Marie HUBERT felel az ENGIE minden tevékenységéért Ausztriában és Magyarországon. 12 éves külföldi tartózkodás – először Magyarországon, azután Németországban és utoljára Nagy-Britanniában – után 2008-ban csatlakozott az ENGIE Csoporthoz, ahol különböző vezetői pozíciókat töltött be az elektrotechnikai szerelések és szolgáltatások iparágban Franciaországban. 2018. április 1-vel vette át az ENGIE Ausztria és Magyarország ügyvezetését. A született francia Párizsban szerzett mérnöki diplomát az École Polytechnique és az ENGREF (kultúratechnikai, víz- és erdőgazdasági) Intézetben, ahol környezeti témákra szakosodott. Jean-Marie HUBERT lelkes hegymászóként magánéletében is szorosan kötődik a természethez.

 

ENGIE Ausztria ügyvezetője
Ing. Jörg HEIßENBERGER

Az ENGIE Ausztria ügyvezetőjeként Jörg HEIßENBERGER felelős a marketing és értékesítés, üzletfejlesztés, keresztértékesítés, valamint az egyesülés & felvásárlás üzletágakért. Ezen kívül az ő beosztottja az ENGIE Épületgépészet központi értékesítési vezetője. 2005 óta van a vállalatnál és 2014 végéig vezette a leányvállalatokat Közép- és Kelet-Európában, valamint az ENGIE Épületgépészet kirendeltségeit. 2015 elejétől vezette az ENGIE Épületgépészet központi értékesítését, és 2018 júniusával kapta meg az ENGIE Ausztria ügyvezetői pozícióját. Ezt megelőzően a dél-ausztriai születésű szakember az INTEGRÁL Montage cég munkatársa volt, később 24 évig a nemzetközi YORK csoport hűtés- és klímatechnikai részlegénél tevékenykedett, végül pedig ausztriai, ill. közép- és kelet-európai vezérigazgatóként. Tanulmányait a HTL Pinkafeld-nél és a Krems-i Duna Egyetemen végezte.

 

ENGIE Ausztria gazdasági igazgatója és cégvezetője
Robert LOIDOLT

Robert LOIDOLT az ENGIE Ausztria gazdasági igazgatója és cégvezetője. Sokéves tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi részlegek felállításában és vezetésében a nagykereskedelem és berendezésgyártás, valamint a nemzetközi pénzügyi szolgáltatások területén bel- és külföldön, továbbá pénzügyi megosztott szolgáltatási központok (Financial Shared Service Centers) létrehozásában.

A bécsi születésű szakember teljes életpályája során nemzetközi vállalatcsoportoknál tevékenykedett Ausztria és különféle külföldi vállalatok képviseletében gazdasági igazgatóként, ahol a pénzügyi, ill. adminisztrációs területekért volt felelős.