1. Címlap
  2.  » 
  3. Rólunk
  4.  » Tulajdonosi struktúra

Tulajdonosi struktúra

Az ENGIE Magyarország Kft. 100%-os tulajdonosa az osztrák ENGIE Austria GmbH.

Az ENGIE Austria GmbH Ausztriában főképp épületgépészeti kivitelezést, energia- és hűtési szolgáltatást kínál ügyfelei számára. 1.000 munkatárssal a legkorszerűbb berendezéseket és épületeket tervezik, építik és üzemeltetik, és ezeket hosszú távon ellátják energiával.

A vállalat innovatív megoldásaival, megbízható és személyre szabott tervezési és kivitelezési munkáival mára Ausztria elsőszámú energiahatékonysági szakértőjének számít.

Az ENGIE Austria GmbH, – melyhez Magyarország, Oroszország, Lengyelország és Románia is tartozik – az ENGIE Csoport tagja.

Az ENGIE Austria üzleti tevékenysége 217 millió eurót tett ki a 2016-os pénzügyi évben.

ENGIE Ausztria története

 70 éves tapasztalat és a globális ENGIE hálózat különböző alapkompetenciákban megmutatkozó ereje teszi a vállalatot kompetens és megbízható partnerré.

KAPCSOLAT

1

ENGIE Magyarország Kft.

Székhely: 1191 Budapest, Üllői út 206.
Tel.: +36 1 460 1030
Fax: +36 1 460 1050
officebudapest.hu@equans.com

Kirendeltség: 9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Tel.: +36 96 335 816, +36 96 526 805
Fax: +36 96 528 654

 

ENGIE Ausztria menedzsmentje

ENGIE Ausztria és Magyarország vezérigazgatója
Jean-Marie HUBERT

Jean-Marie HUBERT felel az ENGIE minden tevékenységéért Ausztriában és Magyarországon. 12 éves külföldi tartózkodás – először Magyarországon, azután Németországban és utoljára Nagy-Britanniában – után 2008-ban csatlakozott az ENGIE Csoporthoz, ahol különböző vezetői pozíciókat töltött be az elektrotechnikai szerelések és szolgáltatások iparágban Franciaországban. 2018. április 1-vel vette át az ENGIE Ausztria és Magyarország ügyvezetését. A született francia Párizsban szerzett mérnöki diplomát az École Polytechnique és az ENGREF (kultúratechnikai, víz- és erdőgazdasági) Intézetben, ahol környezeti témákra szakosodott. Jean-Marie HUBERT lelkes hegymászóként magánéletében is szorosan kötődik a természethez.

 

ENGIE Ausztria ügyvezetője
Ing. Jörg HEIßENBERGER

Az ENGIE Ausztria ügyvezetőjeként Jörg HEIßENBERGER felelős a marketing és értékesítés, üzletfejlesztés, keresztértékesítés, valamint az egyesülés & felvásárlás üzletágakért. Ezen kívül az ő beosztottja az ENGIE Épületgépészet központi értékesítési vezetője. 2005 óta van a vállalatnál és 2014 végéig vezette a leányvállalatokat Közép- és Kelet-Európában, valamint az ENGIE Épületgépészet kirendeltségeit. 2015 elejétől vezette az ENGIE Épületgépészet központi értékesítését, és 2018 júniusával kapta meg az ENGIE Ausztria ügyvezetői pozícióját. Ezt megelőzően a dél-ausztriai születésű szakember az INTEGRÁL Montage cég munkatársa volt, később 24 évig a nemzetközi YORK csoport hűtés- és klímatechnikai részlegénél tevékenykedett, végül pedig ausztriai, ill. közép- és kelet-európai vezérigazgatóként. Tanulmányait a HTL Pinkafeld-nél és a Krems-i Duna Egyetemen végezte.

 

ENGIE Ausztria gazdasági igazgatója és cégvezetője
Robert LOIDOLT

Robert LOIDOLT az ENGIE Ausztria gazdasági igazgatója és cégvezetője. Sokéves tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi részlegek felállításában és vezetésében a nagykereskedelem és berendezésgyártás, valamint a nemzetközi pénzügyi szolgáltatások területén bel- és külföldön, továbbá pénzügyi megosztott szolgáltatási központok (Financial Shared Service Centers) létrehozásában.

A bécsi születésű szakember teljes életpályája során nemzetközi vállalatcsoportoknál tevékenykedett Ausztria és különféle külföldi vállalatok képviseletében gazdasági igazgatóként, ahol a pénzügyi, ill. adminisztrációs területekért volt felelős.