1. Címlap
  4.  » Sajtóközlemény
2020 nov 27
Sajtóközlemény
Az ENGIE Csoport Igazgatótanácsa bejelentette Catherine MacGregor kinevezését az ENGIE vezérigazgatójává, 2021. január 1-jétől.

Jean-Pierre Clamadieu, az Igazgatótanács elnökének nyilatkozata: „Az Igazgatóság és a Csoport alkalmazottai nevében örömmel üdvözölöm Catherine MacGregort, és sok sikert kívánok neki feladatai ellátása során. Szakmai és személyes képességei alapvető eszközei lesznek az ENGIE átalakulásának felgyorsításában. Várom, hogy az elkövetkező hónapokban és években együtt dolgozhassak vele a Csoport stratégiai irányvonalainak megvalósítása érdekében.”

Catherine MacGregor nyilatkozata: „Szeretnék köszönetet mondani az Igazgatótanácsnak a belém fektetett bizalomért. Megtiszteltetés számomra és elkötelezetté tesz. Közös ipari kultúránk és működési tapasztalataim alapján minden csapatunkkal együtt fogok dolgozni azon célunk elérésében, amely lehetővé teszi az ENGIE számára az energetikai átmenet felgyorsítását.”

Catherine MacGregor 48 éves és az École Centrale Paris-on végzett, 1995-ben kezdte karrierjét a Schlumbergernél, ahol 23 évet töltött fontos beosztásokban az összes kontinensen.

MEGJELENÉSEK

Az EQUANS bemutatkozása

Az EQUANS egy új márkanév alatt egyesíti az ENGIE szolgáltatás vezérelt tevékenységeit.

A digitális innováció, az ENGIE átalakulásának motorja

A digitális technológia mindenhol felbukkan – mindennapi életünk és a gazdaság része. A társadalom minden vonatkozására egyre több technológia van hatással. Mi is ez a technológia? Milyen kihívásokkal és korlátozásokkal jár?

HÍREK

Geotermikus energiahasznosítás izlandi módra

Izland a vulkánok, gejzírek, fjordok, vízesések, jégtakarók által uralt szigetország. Területének nagysága meghaladja Magyarországét, azonban lakosainak száma közel ötöde Budapestnek. Az ország energiaszükségletének 90%-át a geotermikus energia elégíti ki.

Fenntartható utazás

A turisztikai szezon közeledtével érdemes elgondolkodni azon, hogy miként szervezzük nyaralásunkat aszerint, hogy minél környezetkímélőbb legyen a bolygó számára.

Passzold vissza, Tesó!

Ha megszabadulna a használaton kívüli nyomógombos és okostelefonjától, GPS készülékétől, tablettől vagy ezen eszközök tartozékaitól, akkor megteheti a 2022. március 22. – június 15. között zajló Passzold vissza, Tesó! kampány során.

KAPCSOLAT

ENGIE Magyarország Kft.

Székhely: 1191 Budapest, Üllői út 206.
officebudapest.hu@equans.com

Kirendeltség: 9024 Győr, Hunyadi u. 14.
Tel.: +36 96 335 816, +36 96 526 805