Nagyatád

 

   Szolgáltatás

Nagyatád

 

   Ügyfélszolgálat

Nagyatád

 

   Kapcsolat

  1. Címlap
  2.  » 
  3. Tevékenységeink
  4.  » Nagyatád

Nagyatád

Tisztelt Fogyasztónk!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása és a szolgáltatás fenntartása érdekében az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából

ügyfélszolgálati irodánk további rendelkezésig zárva tart.

Kérjük, hogy ezen időszakban ügyfélszolgálatunk felé történő megkereséseknél az alábbi lehetőségek egyikét válassza:

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a járványügyi vészhelyzet időszakában a melegvízmérők havi, fogyasztók által kitöltött leolvasó lapos jelentése elmarad. Március és április hónapra az előző három havi, mérés szerinti átlagos melegvíz-felhasználás mennyiségét számlázzuk ki. Az ENGIE távhőszolgáltató az éves ellenőrző leolvasást május 27-29 közötti napokra tervezi, amelyről külön értesítést adunk lépcsőhőházanként. A szolgáltató által elvégzett leolvasás után a mérőállások szerinti fogyasztási különbözet kerül számlázásra, elszámolásra.

Tájékoztatjuk azon fogyasztóinkat, akiknél aktuális a melegvízmérők cseréje, hogy a járványügyi helyzet fennállásáig a mérők cseréje szünetel, a megrendelt mérőcserék indulásáról, pontos időpontjáról a vállalkozó (Fejérvíz Zrt) a járványügyi helyzet feloldása után telefonon egyeztett a megrendelőivel.

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.

Szabadka Sándor
távhő ülzetágvezető

—————————

Nagyatád város önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese a vállalatunk lett.

A szolgáltató váltás időpontja 2012.08.01.

Nagyatádon egy központi kazánházból látjuk el a távhő termelést.

Termálvizet és energiát hasznosítunk a használati melegvíz előállítására illetve a fűtési szezon kezdetén és a végén a fűtési igényekre is.

Csúcsidőben használjuk a korszerűbb Viessmann kazánokat, így kevesebb földgáz tüzelőanyagot használunk fel.

Nagyatád távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes mértékben elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.

2019.05.09-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által szervezett XIX. Távhőszolgáltatási konferencián és szakmai kiállításon, ünnepi keretek között három Távhő Ökocímke táblát (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád) vehettünk át Tapolcán. A pályázat útján elnyert Távhő Ökocímkén szereplő adatok könnyen áttekinthetőek, s hűen tükrözik a távfűtések színvonalát. A primerenergia-hatékonyságról, a zöldenergia-felhasználásról és a szén-dioxid-kibocsátás mértékéről nyújtanak tájékoztatást.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy távhőszolgáltatásunk minőségét ügyfeleink megelégedésére fejlesszük.

KAPCSOLAT

1

Cím: 7500 Nagyatád, Árpád u. 20.
Telefon: +36 82 504 007
Fax: +36 82 504 008
E-mail: nagyatadtavho.hu@engie.com

Bankszámlaszám: 13100007-02508410-01283488

 

Nagyatád referencialevél (pdf)