Sárbogárd

 

   Szolgáltatás

Sárbogárd

 

   Ügyfélszolgálat

Sárbogárd

 

   Kapcsolat

  1. Címlap
  2.  » 
  3. Tevékenységeink
  4.  » Sárbogárd

Sárbogárd

Tisztelt Fogyasztónk!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása és a szolgáltatás fenntartása érdekében az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából

ügyfélszolgálati irodánk további rendelkezésig zárva tart.

Kérjük, hogy ezen időszakban ügyfélszolgálatunk felé történő megkereséseknél az alábbi lehetőségek egyikét válassza:

  • Telefon: +36 30 319 0479
  • Műszaki ügyelet: +36 30 906 4242, +36 30 906 4292
  • E-mail: sbogardtavho.hu@engie.com
  • Levélcím: ENGIE Magyarország Kft.
    7000 Sárbogárd, József A. u. 15.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a járványügyi vészhelyzet időszakában a melegvízmérők havi, fogyasztók által kitöltött leolvasó lapos jelentése elmarad. Március és április hónapra az előző három havi, mérés szerinti átlagos melegvíz-felhasználás mennyiségét számlázzuk ki. Az ENGIE távhőszolgáltató az éves ellenőrző leolvasást május 27-29 közötti napokra tervezi, amelyről külön értesítést adunk lépcsőhőházanként. A szolgáltató által elvégzett leolvasás után a mérőállások szerinti fogyasztási különbözet kerül számlázásra, elszámolásra.

Tájékoztatjuk azon fogyasztóinkat, akiknél aktuális a melegvízmérők cseréje, hogy a járványügyi helyzet fennállásáig a mérők cseréje szünetel, a megrendelt mérőcserék indulásáról, pontos időpontjáról a vállalkozó (Fejérvíz Zrt) a járványügyi helyzet feloldása után telefonon egyeztett a megrendelőivel.

 

Nagy István
távhőszolgáltatási vezető

—————————

Sárbogárd város önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese vállalatunk lett.

A szolgáltató váltás időpontja 2010.06.01.

Sárbogárdon két fűtőművet üzemeltetünk. Az egyik fűtőműben gázmotorral termelt hőt hasznosítunk, amely a hőigény felét meg tudja termelni.

Fokozatosan korszerűsítjük a kazánparkot a szerződés futamideje alatt. A másik kazánházban a nyári használati melegvíz előállítás veszteségét csökkentettük, a nyári igényre méretezett kondenzációs kazán beépítésével. A futamidő alatt folyamatosan javítjuk, és felújítjuk a távvezetéki rendszert, ahol szükségessé válik.

Sárbogárd távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes mértékben elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.

2019.05.09-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által szervezett XIX. Távhőszolgáltatási konferencián és szakmai kiállításon, ünnepi keretek között három Távhő Ökocímke táblát (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád) vehettünk át Tapolcán. A pályázat útján elnyert Távhő Ökocímkén szereplő adatok könnyen áttekinthetőek, s hűen tükrözik a távfűtések színvonalát. A primerenergia-hatékonyságról, a zöldenergia-felhasználásról és a szén-dioxid-kibocsátás mértékéről nyújtanak tájékoztatást.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy távhőszolgáltatásunk minőségét ügyfeleink megelégedésére fejlesszük.

KAPCSOLAT

Cím: 7000 Sárbogárd, József A. u. 15.
Távhő vezető: Nagy István
Telefon: +36 25 460 235
Fax: +36 25 460 235
E-mail: sbogardtavho.hu@engie.com

Bankszámlaszám: 13100007-02508410-02253484

 

Sárbogárd referencialevél (pdf)