Sátoraljaújhely

 

   Szolgáltatás

Sátoraljaújhely

 

   Ügyfélszolgálat

Sátoraljaújhely

 

   Kapcsolat

  1. Címlap
  2.  » 
  3. Tevékenységeink
  4.  » Sátoraljaújhely

Sátoraljaújhely

Tisztelt Fogyasztónk!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása és a szolgáltatás fenntartása érdekében az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából

ügyfélszolgálati irodánk további rendelkezésig zárva tart.

Kérjük, hogy ezen időszakban ügyfélszolgálatunk felé történő megkereséseknél az alábbi lehetőségek egyikét válassza:

  • Telefon: +36 47 521 382
  • Műszaki ügyelet: +36 30 393 3772
  • E-mail: sujhelytavho.hu@engie.com
  • Levélcím: ENGIE Magyarország Kft.
    3980 Sátoraljaújhely, Dózsa Gy. u. 12.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a járványügyi vészhelyzet időszakában a melegvízmérő órák leolvasását átmenetileg felfüggesztjük. Ahol a mérők leolvasása a járvány miatt elmarad, továbbra is a jelenlegi részfizetésként megfizetett mennyiségről kapnak számlát. A következő végrehajtott leolvasást követően a tényleges fogyasztás és a részfizetésként megfizetett mennyiség különbözetéről elszámolás készül.

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.

Szabadka Sándor
távhőszolgáltatási vezető

—————————

A város távhőszolgáltatására vonatkozóan nyílt közbeszerzési pályázatot hirdetett meg az önkormányzat, ezen pályázat keretében tettünk ajánlatot.

A szolgáltató váltás időpontja 2009.07.01.

Sátoraljaújhelyen három kazánházat és nyolc szolgáltatói hőközpontot vettünk át üzemeltetésre, a megkötött koncessziós szerződés alapján. Az üzemeltetést hatékonyabbá téve két kazánházat távvezetékekkel kötöttünk össze, így a fennmaradó két kazánházból látjuk el ma már az összhőigényeket.

A szerződés első két évében új, modern kazánokat telepítettünk az egyik fűtőműben, közel 4 MW összteljesítményben, így a régi, 30 éves kazánokat részben kicseréltük. A kisebb kazánházban kondenzációs kazánt építettünk be, így hosszú távon biztosítjuk a jobb hatásfokú üzemet. A futamidő alatt folyamatosan javítjuk, és felújítjuk a távvezetéki rendszert, ahol szükségessé válik.

Sátoraljaújhely távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes egészében elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.

2019.05.09-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által szervezett XIX. Távhőszolgáltatási konferencián és szakmai kiállításon, ünnepi keretek között három Távhő Ökocímke táblát (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád) vehettünk át Tapolcán. A pályázat útján elnyert Távhő Ökocímkén szereplő adatok könnyen áttekinthetőek, s hűen tükrözik a távfűtések színvonalát. A primerenergia-hatékonyságról, a zöldenergia-felhasználásról és a szén-dioxid-kibocsátás mértékéről nyújtanak tájékoztatást.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy távhőszolgáltatásunk minőségét ügyfeleink megelégedésére fejlesszük.

KAPCSOLAT

Cím: 3980 Sátoraljaújhely, Dózsa György utca 12.

Távhő üzletág vezető: Szabadka Sándor

Telefon: +36 47 521  382

Fax: +36 47 521 383

E-mail: sujhelytavho.hu@engie.com

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-35061735

Sátoraljaújhely referencialevél (pdf)